пʼятниця, 29 грудня 2017 17:53

Літаки, танки, артилерія - Укроборонпром відзвітував за 2017 рік

Літаки, танки, артилерія - Укроборонпром відзвітував за 2017 рік
Укроборонпром передав 3673 одиниці техніки. Фото: Hyser

2017 року Укроборонпром передав ЗСУ, Нацгвардії та іншим силовим структурам 3673 одиниці військової техніки та озброєння.

З них 2053 одиниці є повністю новим модернізованим озброєнням, повідомляють у Укроборонпромі.

"У 2017 році завдяки роботі понад 130 підприємств концерну Укроборонпром виконав державне оборонне замовлення на 100%. Українські війська отримали танки, БМП, літаки, артилерію, протитанкові ракетні комплекси, засоби протиповітряної оборони та іншу бойову техніку і зброю", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 новинок військової техніки 2017 року

Концерт відновив 150 одиниць танків різної модифікації. Створили десятки нових БТР-4 і БТР-3 від "ХКМБ ім. Морозова" та "Київського бронетанкового заводу", нові радіолокаційні станції та засоби радіоелектронної безпеки від запорізької "Іскри", ракетне озброєння від КБ ГККБ "Луч" і ДАХК "Артем". В 2017 році на озброєння Збройних сил України був прийнятий легкий переносний ракетний комплекс "Корсар", розроблений ДП "Державне Київське конструкторське бюро "Луч".

Київський бронетанковий завод показав, скільки передав до Збройних сил України, Нацгвардії та інших силових структур бронетехніки.

Зараз ви читаєте новину «Літаки, танки, артилерія - Укроборонпром відзвітував за 2017 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі