Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2014 19:52

Курс гривні стабілізується після рішення МВФ про кредит - Яценюк

Курс гривні стабілізується після рішення МВФ про кредит - Яценюк
Фото: Reuters

Девальвація гривні пов'язана з агресією Росії, пов'язаними з нею протестами на південно-сході і недоліком золотовалютних резервів, однак очікуване швидке рішення Міжнародного валютного фонду про виділення фінансової допомоги Україні стабілізує курс, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"Людина дивиться: ага, тут танки, тут війська, тут протести. Що людина робить - біжить в банк знімати депозити, а той у кого є гривня - біжить міняти гривню на долар. І росіяни це теж знають, що коли вони це роблять", - сказав глава уряду в "Діалозі зі сходом" на телеканалі "Донбас" в Дніпропетровську в п'ятницю.

У той же час він підкреслив, що глава Нацбанку Степан Кубів повідомив йому про успішні переговори з МВФ, які зараз проходять у штаб-квартирі цієї організації.

"Протягом двох тижнів очікуємо на рішення МВФ. В Україну піде серйозна фінансова допомога", - сказав Яценюк.

"Сьогодні у нас країна розкрадена, золотовалютних резервів немає. Зараз прийдуть золотовалютні резерви, ми відразу стабілізуємо курс. Я дуже впевнено дивлюся у наше майбутнє", - підкреслив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Курс гривні стабілізується після рішення МВФ про кредит - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути