понеділок, 13 квітня 2020 19:11

Кредит онлайн - фінансова допомога під час карантину

Кредит онлайн - фінансова допомога під час карантину

Пандемія коронавірусу внесла значні зміни в звичний життєвий устрій. Раптовий загальний карантин не дозволив фінансово підготуватися до відсутності роботи і заробітку. Ситуацію погіршує постійне зростання цін на продукти і товари першої необхідності.

Де отримати фінансову допомогу в карантин

Банки під час карантину змінили не тільки режим роботи (у багатьох населених пунктах відділення закриті або приймають тільки юридичних осіб), а й порядок видачі кредитних коштів. Отримати позику, особливо студенту, пенсіонеру або тимчасово безробітній людині практично нереально. Вихід зі становища - звернення в мікрофінансову організацію. Тим більше, що кредити видаються в режимі онлайн. Не виходячи з дому, всього за кілька хвилин можна оформити договір і отримати гроші на карту будь-якого банку.

Переваги отримання кредиту онлайн

Тут все просто, і плюси очевидні. Для оформлення кредиту потрібен тільки паспорт та ідентифікаційний код. Не потрібно надавати відомості про роботу або залучати поручителів. Кредитні кошти видають будь-якому громадянину України від 18 років: студентам, безробітним, пенсіонерам, інвалідам. Навіть люди з негативною кредитною історією в банках можуть розраховувати на отримання кредиту онлайн.

Всі операції проводяться, не виходячи з дому, що дуже важливо в період карантину. Клієнт заходить на сторінку фінансової організації, заповнює форму замовлення. Через кілька хвилин менеджер передзвонює для уточнення особистих даних. А наступний крок - зарахування кредитних коштів на банківську картку.

Можна вибрати суму кредиту, яка найбільше підходить, і графік погашення кредиту. Наприклад, якщо пенсіонер знає, якого числа отримає пенсію і зможе повернути позику, то слід взяти кредит онлайн тільки на кілька днів до пенсії, а не переплачувати за довгострокове користування засобами.

Погашення здійснюється також в режимі онлайн. Для повернення грошей не потрібно ходити в офіс компанії - досить перерахувати кошти зі своєї картки через інтернет-банкінг. Алгоритм оформлення онлайн-кредиту наступний:

1. Зайдіть на сторінку мікрокредитної організації - наприклад, на Money24.ua і вивчіть умови видачі позик.

2. Заповніть форму, внісши особисті дані, серію і номер паспорта, ідентифікаційний номер. 3. Виберіть суму кредиту і термін кредитування.

4. Внесіть дані своєї банківської картки, на яку будуть переведені кредитні кошти.

5. Надішліть форму і чекайте дзвінка менеджера.

Після уточнення особистих даних необхідна вам сума буде перерахована на карту. Зазвичай - це близько півгодини.

Якщо закінчуються кошти, а карантин ще триває, скористайтеся онлайн кредитуванням. Це дійсно зручно, але на відміну від стандартного банківського кредиту, більш вигідно.

Зараз ви читаєте новину «Кредит онлайн - фінансова допомога під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі