пʼятниця, 14 вересня 2018 21:10

Кому пропонують зарплату від 50 тис. грн

Кому пропонують зарплату від 50 тис. грн
Зазвичай роботодавці пропонують високооплачувану роботу фахівцям з вищою освітою, професійними навичками і досвідом роботи. Фото: telegraf.com.ua

В Україні мінімальна зарплата становить 3723 грн. З 1 січня 2019 року виплати можуть зрости до 4170 грн.

На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії з оплатою вище мінімальної та середньої, пише The Point.

Заступник директора з організації залізничних перевезень

Спеціалісту обіцяють платити 100 тис. грн. Роботодавець шукає людину з вищою освітою, досвідом роботи у сфері залізничних вантажоперевезень, знаннями залізничного ринку і правил стандартів перевезення вантажів. Фахівець повинен чітко виконувати поставлені завдання, працювати в режимі багатозадачності. Вміти швидко реагувати і приймати відповідальні рішення.

Фінансовий директор

Роботодавець обіцяє платити 65 тис. грн. Компанія шукає фахівця, який діятиме відповідно до цілей і завдань компанії. До обов'язків фінансового директора входитиме постановка і розвиток системи фінансового управління і контролю в компанії. Оптимізація системи бюджетування, складання та контроль управлінської звітності. Фахівець займатиметься управлінням оборотним капіталом компанії і складатиме фінансові прогнози.

Керівник контакт-центру

Міжнародна компанія у сфері продажів і маркетингу готова платити 60 тис. грн. Фахівця шукають з вищою освітою, досвідом роботи операційним директором. Керівник контакт-центру має володіти англійською, мати досвід управління колективом, знати процеси і стандарти продажів контакт-центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплата від 10 до 140 тис. грн: програмісти святкують

Менеджер з продажу бетону

Роботодавець пропонує зарплату 50 тис. грн. Шукає фахівця з високими комунікативними навичками, який знає регіон і має досвід продажу бетону не менше 3-х років. Працювати доведеться у Київській обл. Тому одна із умов - це наявність власного авто. Роботодавець обіцяє компенсувати витрати на бензин.

Провідний бренд-менеджер

Компанія Roshen платитиме 50 тис. грн провідному бренд-менеджеру. Фахівцю доведеться вести стратегічне планування реалізації продукції, планування і контроль виконання завдань за обсягом прибутку. До його сфери обов'язків відноситиметься асортиментна політика та аналітика продажів. Роботодавець пропонує конкурентну зарплату, навчання, медстраховку і смачні обіди.

У липні середня зарплата в Україні становила 9170 грн. Найвищу середню зарплату зафіксували у Києві - 13 836 грн. У Донецькій області у середньому отримували 9764 грн. У Чернівецькій, Чернігівській, Тернопільській та Херсонській областях середні зарплати у липні були найнижчими - від 7168 до 7265 грн.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують зарплату від 50 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі