понеділок, 03 травня 2021 21:10

Кому пропонують зарплату 20 тис. грн

Кому пропонують зарплату 20 тис. грн
Наявність домашнього робочого місця та комп'ютера — одна з вимог роботодавців. Фото: pixabay.com

Середня зарплата в Україні складає 13 612 грн. За рік вона підвищилася на 18,9%, повідомляє Держстат. Зібрали п'ять вакансій травня, де пропонують зарплату вище середньої - 20 тис. грн.

Інженер-проєктувальник

Зарплата 20-27 тис. грн, залежить від навичок та досвіду. Працівник повинен мати технічну освіту, середній рівень знань англійської мови, щоб читати і розуміти документацію. Серед вимог - наявність домашнього робочого місця та комп'ютера, досвід роботи в проєктуванні, повідомляє rabota.ua.

Конструктор меблів

Компанія, яка виготовляє корпусні меблі різної складності під індивідуальне замовлення, набирає початківців-конструкторів. Зарплата 20-35 тис. грн. Вимоги до кандидатів: вища профільна освіта, знання основ конструювання та проєктування; творче мислення.

Лікар-лаборант/Біолог

Фахівця шукає медична лабораторія. Вимоги до кандидата: досвід роботи не менше 2 років, вища освіта – медична або біологічна. Зарплата — 20 тис. грн, плюс премія. Графік роботи – позмінний.

Адміністратор магазину взуття

Вимоги до кандидатів: досвід роботи в непродуктовому ритейлі на керівній позиції від 2 років, навички організації ефективної роботи персоналу, знання касової дисципліни. Зарплата 20-23 тис. грн. Позмінний графік, обіцяють 8 незакріплених вихідних на місяць, 50% знижку для співробітників на взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто в Україні заробляє 70 тис. грн: назвали популярні професії

Закрійник, конструктор одягу

Працівника шукає виробник жіночої спідньої білизни. Вимоги: профільна освіта, досвід роботи закрійником (конструктором) від 5 років. Зарплата — 20 тис. грн.

У квітні роботодавці пропонували чимало вакансій для віддаленої роботи та з гнучким графіком. Максимальні зарплати стартували від 65 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують зарплату 20 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі