субота, 24 квітня 2021 21:10

Кому пропонують зарплату 100 тис. грн: п'ятірка вакансій

Кому пропонують зарплату 100 тис. грн: п'ятірка вакансій
Шукають кандидатів із відповідним досвідом роботи. Фото: pixabay.com

У квітні роботодавці пропонують чимало вакансій для віддаленої роботи та з гнучким графіком. Максимальні зарплати стартують від 65 тис. грн. Шукають кандидатів із відповідним досвідом роботи, які є професіоналами у своїй сфері, вміють організувати робочий процес.

Зібрали п'ятірку вакансій із зарплатою від 100 тис. грн.

Директор із продажу

Вимоги до кандидата: досвід роботи у виробничих, експортно-орієнтованих компаніях від 5 років. Знання ринку США, англійської мови не нижче рівня Advanced. Зарплата від 120 тис. грн. Обіцяють регулярно переглядати виплати, повідомляє robota.ua.

Дизайнер картонної упаковки

Вимоги до претендентів: знання CAD-програм, досвід роботи - мінімум 3 роки. Хороший рівень письмової та усної англійської мови. Зарплата 100 тис. грн.

Головний інженер-конструктор

Компанія займається виробництвом і ремонтом плавильного та нагрівального обладнання, систем охолодження. Кандидати повинні мати вищу технічну освіту, професійно володіти програмою "Компас-3D", а також іншими системами автоматизованого проєктування. Досвід роботи не менше 5 років. Зарплата - 200-250 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яку роботу в Польщі чекають українців

Менеджер по роботі з клієнтами

Працівника шукає міжнародна компанія, що працює у сфері продажів і маркетингу на різних ринках. Вимоги: німецька мова – вільно; досвід роботи від півроку, вміння продавати. Зарплата - 100 тис. грн. Обіцяють додаткові бонуси.

Пілот вертольота Мі-8

Вимоги: вища або середня спеціальна освіта за льотною спеціальністю, наявність ліцензії пілота цивільної авіації, володіння англійською мовою. Обіцяють зарплату 154 -411 тис. грн (залежно від професійного рівня).

Найбільш затребуваними спеціальностями від початку 2021 року є водії, продавці, вантажники.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують зарплату 100 тис. грн: п'ятірка вакансій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі