четвер, 13 серпня 2020 21:10

Кому пропонують найвищі зарплати: топ-5 вакансій

Кому пропонують найвищі зарплати: топ-5 вакансій
На сайтах пошуку роботи компанії розміщують вакансії з оплатою понад 50 тис. грн. Фото: unsplash.com

По Україні у червні середня зарплата становила понад 11,5 тис. грн. Найбільші виплати традиційно зафіксували у Києві - у середньому 16,4 тис. грн.

Водночас українці можуть знайти більш оплачувані пропозиції. Подібні вакансії розміщують на сайтах пошуку роботи, пише Work.ua.

Інженер-конструктор

Зарплату від 50 тис. грн та офіційне оформлення обіцяють інженеру-конструктуру з досвідом роботи від 3 років. Необхідна вища авіаційна освіта. Також кандидат, який працює у спеціальних програмах.

Адміністратор YouTube-каналу

Вінницька компанія пропонує роботу людині, яка розроблятиме сценарії для відео, монтуватиме ролики, просуватиме канал. Шукають фахівця з досвідом роботи з SMM-стратегіями, володінням Adobe Premier або Final cut, Photoshop. Перевагою буде знання англійської мови. За це готові платити 56 тис. грн.

Стоматолог-ортопед

Стоматологічна клініка шукає фахівця з вищою освітою, який пройшов інтернатуру. Обіцяють платити 100-150 тис. грн. На тиждень потрібно відпрацювати щонайменше 4 зміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплата: хто в Україні отримує мінімалку

Керівник відділу маркетингу

Онлайн школа англійської мови шукає людину, яка керуватиме розвитком каналів маркетингу, будуватиме гіпотези і буде перевіряти їх на практиці. Це має бути фахівець з досвідом управління командою. Готові платити 80 тис. грн.

Бізнес-аналітик

Компанія, яка займається веб-розробками, шукає в Запоріжжі спеціаліста, який працюватиме на американський ринок. Кандидат повинен знати англійську, мати аналогічний досвід роботи від 2 років. Працювати доведеться після 17:00. За таку роботу пропонують зарплату на рівні 55-83 тис. грн.

Президент Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт про підвищення мінімальної зарплати №3963. Основним джерелом для фінансування зростання мінімалки стане насамперед економія на обслуговуванні державного боргу. Запропоновані зміни до державного бюджету передбачають, щоб уже з 1 вересня мінімальна зарплата в Україні становила 5000 грн.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують найвищі зарплати: топ-5 вакансій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі