середа, 14 березня 2018 21:10

Кому пропонують найбільшу зарплату

Кому пропонують найбільшу зарплату
Найбільше, $ 130 тис., ладна платити компанія Move On Miles фахівцю з досвідом розробки програмного забезпечення більш, ніж 2 роки. Фото: mind.ua

З 1 січня 2018 року в Україні з 3200 грн до 3723 грн зросла мінімальна зарплата. У погодинному розмірі вона збільшилась на 22,41 грн. По закінченню першого кварталу мінімальні виплати українців можуть сягнути 4100 грн у місяць.

Редакція The Point визначила топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій березня. Вони є актуальними і доступних для працевлаштування.

Blockchain CTO

Компанія Move On Miles пропонує щомісяця 130 тис. грн фахівцю з досвідом розробки програмного забезпечення більш, ніж 2 роки. Тому, хто бажає працювати у компанії необхідно знати платформи Ethereum, EVM або подібні до них. Майбутньому співробітнику потрібно буде контролювати, розробляти та впроваджувати технічні аспекти платформи.

Фінансовий директор

Консалтингова компанія шукає фінансового директора з оплатою праці 120 тис. грн. у місяць. Людина, що претендує на посаду має мати не менше 5 років досвіду роботи фіндиректором. Крім цього, володіти навичками виконання завдань з розробки політики податкового планування, знаннями в сфері оптимізації оподаткування. Важливе творче мислення, теоретичні та практичні знання в сфері податкового законодавства, знання основ бухобліку. Фінансовому директору обіцяють високу зарплату, персонального асистента, репетитора англійської мови та навчання всередині компанії.

Бізнес-аналітик

Компанія IT Recruitment Solutions пропонує платити бізнес-аналітику 84 тис. грн. Роботодавець шукає кандидата з досвідом роботи від 3 років у сфері рітейлу. Крім цього, фахівець повинен працювати з POS-додатками. Відмінно знати англійську. За це він отримає високу зарплату, медстраховку, гнучкі робочі години, курси англійської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці розповіли, чому працюють неофіційно

Керівник контрактної дослідницької організації (CRO)

На зарплату 70 тис. грн співробітника шукає Інститут загальної практики - сімейної медицини. Фахівець зобов'язаний мати вищу медичну освіту та досвід роботи на управлінській посаді в клінічних випробуваннях. Знати ринок фармацевтичних компаній і CRO. Компанія шукає системну, проактивну, комунікабельну та відповідальну людину. Крім цього, кандидат має знати англійську. В обов'язки спеціаліста входитимуть пошук контрактів для проведення клінічних досліджень препаратів і організація роботи клінічних досліджень.

Модель у міжнародне модельне агентство

П'яте місце займає позиція від міжнародного модельного агентства BMA з оплатою 50 тис. грн. Досвід участі в фото- або відеозйомки вітається. Щоправда не є неодмінною умовою. Для роботи важливі старанність, працездатність, неконфліктність. Роботодавець пропонує активну участь у показах топових дизайнерів, просуванні і рекламі.

1 квітня в Україні запрацює антирейтинг підприємств. Розпочнеться стягнення заборгованості по заробітній платі на користь працівників. Створять мобільні штаби і групи, які будуть виїжджати в конкретні підприємства. У виконавчій службі знаходиться більше 500 тис. виконавчих проваджень щодо примусового стягнення заборгованості по зарплаті.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують найбільшу зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі