середа, 15 грудня 2021 09:30

Компанія "Експрес Страхування" посіла 5 місце в рейтингу журналу Insurance Top

 

Видання підбило підсумки роботи страхових компаній, що надають послуги страхування КАСКО, за 9 місяців 2021 року.

Як повідомила ЗМІ Тетяна Щучьєва, директор СК "Експрес Страхування", уже протягом шести років компанія входить у ТОП-10 у профільних рейтингів, але у 2021 році, вперше за 13 років роботи, піднялася на 5 позицію.

На тлі підвищеної конкуренції, повʼязаної зі збільшенням продажів нових автомобілів, на портфель СК "Експрес Страхування" на автострахування (КАСКО та ОСЦПВ) припадає 95%. Компанія входить до складу "УкрАВТО" та тісно співпрацює з корпорацією. Таке партнерство дало змогу запропонувати клієнтам унікальні страхові послуги:

"У нас єдине програмне забезпечення та тісна інтеграція з ремонтами на офіційних дилерських центрах "УкрАВТО". Ми не завершуємо свій сервіс на виплаті, а супроводжуємо процес відновлювального ремонту – від замовлення запасних частин до пріоритетного запису на ремонт. 76% наших клієнтів пролонгують свої перші договори з компанією після першого досвіду співпраці", – наголосила директор СК.

 

Тетяна Щучьєва зауважує, що пожвавлення на ринку продажів нових автомобілів істотно збільшило завантаженість офіційних сервісних станцій. У звʼязку з цим для зручності клієнтів "УкрАВТО" планує розширити потужності для проведення ремонтних робіт.

Із початку 2021 року українці придбали та поставили на облік 92,7 тис. нових легкових автомобілів, що на 23% більше, ніж за аналогічний період 2020 року, та майже на 9% перевищує покупки за увесь минулий рік. Автомобільний ринок України поступово відновлюється після істотного падіння, коли продажі зменшилися з 686 тис. авто в 2008 році до 52,3 тис. машин у 2014 році. У 2022 році тенденція зростання продажів нових автомобілів може зберегтися, що, на думку директора СК. "Експрес Страхування", суттєво посилить конкуренцію серед страхових компаній.

За словами Щучьєвої, 42 із 152 (на кінець жовтня 2021) страхових компаній України мають ліцензії на обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності (ОСЦПВ), 124 – на добровільне страхування автотранспорту (КАСКО). І після ухвалення нового закону "Про страхування" інтрига, повʼязана з розподілом ринку, зростатиме.

 

Говорячи про вподобання українців, Щучьєва зазначила, що один із найпопулярніших брендів серед вітчизняних автовласників – KIA. Уперше за історію присутності на українському ринку він вийшов на 1-е місце в рейтингу продажів у листопаді 2021 року, а за підсумками 11 місяців входить у ТОП-3 за кількістю проданих клієнтам автомобілів.

СК "Експрес Страхування" заснована в 2008 році корпорацією "УкрАВТО". Компанія входить до найбільш капіталізованих на страховому ринку. За 11 місяців 2021 року вона збільшила виплати на 66,9% порівняно з аналогічним періодом 2020 року – до 229,2 млн грн, зокрема по КАСКО – на 71,6% до 199,1 млн грн, по ОСЦПВ – на 34,5% до 21,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Експрес Страхування" посіла 5 місце в рейтингу журналу Insurance Top». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі