понеділок, 18 липня 2011 16:21

Колесніков обіцяє возити з аеропорту "Бориспіль" до центру Києва за 165 гривень

Колесніков обіцяє возити з аеропорту "Бориспіль" до центру Києва за 165 гривень

В Україні не знайшлося служб таксі, здатних задовольнити вимоги міністерства інфраструктури по розвитку аеропорту "Бориспіль".

Про це сьогодні журналістам на  прес-конференції сказав віце-прем'єр Борис Колесніков.

"Зверталися до всіх компаній. Ні у кого не знайшлося 500 машин, обладнаних клімат-контролем, лічильниками та терміналом для кредитних карток", - пояснив чиновник.

За його словами у аеропорту "Бориспіль" та столичному залізничному вокзалі до кінця року створять спільне підприємство, яке спеціалізуватиметься на перевезенні пасажирів у місто. Для цього, за попереднім рішенням, куплять 500 машин марки "Хюндай - соната".

"Хочемо вийти на ціну 5 грн за км. Тоді проїзд до "Прем'єр Палацу" буде 165 грн. Але наші економісти кажуть, що скоріше ціна буде 6 грн за км", - зауважив чиновник.

На прес-конференції Колесніков також повідомив, що цього року авіаційним транспортом вже скористувалися 3,1 млн осіб. 25 червня у "Борисполі" зафіксували добовий максимум кількості пасажирів за всю історію - 30 618 на добу.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков обіцяє возити з аеропорту "Бориспіль" до центру Києва за 165 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі