понеділок, 28 березня 2011 16:01

Київська влада розбазарила землі на 70 мільярдів гривень

Київська влада розбазарила землі на 70 мільярдів гривень

Земельні відчуження, вчинені київською владою, досягли 70 млрд грн, а розкрадання зі столичного бюджету становлять близько 4 млрд грн.

Про це на сьогоднішньому засіданні колегії Київської міської державної адміністрації заявив голова КМДА Олександр Попов.

"У нас попереду величезна, серйозна робота щодо того, щоб ми повернули активи міста, дуже серйозна робота. І професіоналізм потрібний, і патріотизм потрібен. Ми за... Ну, я кажу ми, тому що ми всі відповідальні за владу і попередню теж... На 70 млрд грн - відчуження землі і 4 млрд - бюджет міста. Нормальна ситуація? Проводимо аукціони, нічого виставити. За безцінь все роздано. Фізичним особам - велика частина з них не кияни і ніколи ними не були і не знають, що їм ці ділянки надавалися", - зазначив Попов.

Крім того за його словами, на сьогоднішній день не видно ефективність роботи управління з питань протидії корупції при КМДА.

Нагадаємо, з 12 липня 2010 року розпочала роботу урядова міжвідомча робоча група з аналізу стану дотримання законодавства у галузі земельних відносин.

Зараз ви читаєте новину «Київська влада розбазарила землі на 70 мільярдів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі