четвер, 26 вересня 2013 14:59

Киянин за 4 години заробляє 1,5 тисячі на шоколадних фонтанах

Киянин за 4 години заробляє 1,5 тисячі на шоколадних фонтанах

Киянин Микола Ільченко має вдома три шоколадні фонтани. Їх здає в оренду на дні народження, хрестини, весілля і корпоративи.

"Якщо фонтан просто здаю в оренду на цілий день, то отримую 299 гривень. Ще 200 гривень замовнику доведеться викласти за 2 кілограми шоколаду. На великий фонтан треба мінімум 7-8 кілограм, бо там загрузка у чотири рази більша. Тоді шоколад буде литися плавно, без розривів", - розказує Микола Петрович.

Оренда великого шоколадного фонтану розписана до Нового року.

"Шоколадні фонтани набагато ефектніші за торти. На корпоративи і весілля беруть великий фонтан і платять за мої послуги. За чотири години заробляю 1,5 тисяч гривень. На весільний фуршет приїжджаю на 8-9 годину вечора, коли гостей запрошують до другого чи третього столу. Працюю до 1 години ночі. В оплату входять мої послуги, оренда фонтану, шоколад у необмеженій кількості, фрукти, шпажки і доставка в межах Києва", - зазначив чоловік.

Великий шоколадний фонтан має шість секцій до метра у висоту. Його можна заповнити білим, чорним чи молочним шоколадом.

"Фонтаном на 6 секцій можна нагодувати до 100 чоловік, - пояснює Ільченко. - Маленький фонтан на 2 кілограми шоколаду замовляють на дитячі дні народження, хрестини та сімейні свята".

Розплавлена шоколадна маса ллється водоспадом. Шоколадним фонтаном доповнюють десертний шведський стіл.

"Розплавлений шоколад гарно смакує з зефіром, випічкою і фруктами. Найсмачніші - банани, виноград і полуниця у шоколаді. Апельсини, ананаси і ківі трохи закислі для такого десерту, але на них теж є попит", - говорить Ільченко.

Шоколадні фонтани бізнесмен привіз із Німеччини. За великий заплатив 500 євро. Два менших обійшлися по 120 євро кожен.

"Шоколад теж замовляю німецький. Він легко розтоплюється, дуже смачний і корисний. Найчастіше замовляють молочний. Його привожу найбільше. Білий і чорний беруть дуже рідко і здебільшого на маленькі фонтани. Самі апарати мені вже давно окупилися. Працюю з двома івент-агентствами. Вони замовляють мене з фонтанами на свої свята. Часто беру участь у корпоративах. До Нового року планую купити ще 2 беушні фонтани, бо з грудня по січень працюю майже щодня", -розповів Ільченко.

Зараз ви читаєте новину «Киянин за 4 години заробляє 1,5 тисячі на шоколадних фонтанах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі