понеділок, 18 квітня 2011 20:14

Китай профінансує кільцеву дорогу в Україні

Китай профінансує  кільцеву дорогу в Україні

Україна домовилася з Китаєм про залучення $2 мільярдів на будівництво другої кільцевої дороги навколо Києва. Про це заявили в Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами.

Підписана в понеділок, 18 квітня, угода між Експортно-імпортним Банком Китаю та української стороною, дозволить розпочати вже у травні практичну фазу будівництва швидкісної залізничної гілки між Києвом і міжнародним аеропортом "Бориспіль".

Також для спорудження об'єктів інфраструктури Київської області була підписана угода на суму $2 млрд.

"Вважаю за потрібне відзначити, що підписання цієї угоди є знаковою подією, оскільки відкриває Україні двері до фінансування інших Національних проектів, про що було підписано Меморандум на загальну суму – $10 млрд. Ці кошти не потребують обов'язкових державних гарантій", - наголосив Каськів.

Загалом, під час державного візиту до Китаю було підписано 5 важливих документів, які забезпечать надходження кредитного фінансування та інвестицій з КНР.

Зараз ви читаєте новину «Китай профінансує кільцеву дорогу в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі