четвер, 19 березня 2020 17:17

Карантин в Україні: банки закривають частину відділень і змінюють графік

Карантин в Україні: банки закривають частину відділень і змінюють графік
Банки рекомендують користуватися їхніми послугами онлайн. Також переходити на безготівкові розрахунки. Фото: pixabay.com

На час карантину в Україні деякі банки, щоб убезпечити своїх працівників, закривають частину відділень та змінюють робочий графік.

Креді Агріколь Банк тимчасово припинив роботу 17 відділень зі 150. Решта працюватимуть у будні, з 9:00 до 17:00, з перервою на санітарну годину, повідомили в банку.

Тимчасово закрилися 22 з 98 відділень банку "Південний". Робочий день - з 10:00 до 16:30, тільки в будні з трьома санітарними годинами. У відділення не пускають більш як п'ять клієнтів.

Укрсиббанк також одночасно пускає у відділення не більш як п'ять людей. Працює з 10:00 до 16:00. Такий же графік й у відділеннях ТАСкомбанку.

Альфа-Банк тимчасово призупинив роботу 45 з 257 відділень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватбанк спростив життя клієнтам: що змінилося

Відділення Кредобанку приймають клієнтів з 10:00 до 16:30. Є дві перерви на дезінфекцію. Ідея Банк та Укрексімбанк також роблять перерви на дезінфекцію.

Ощадбанк працює у будні, до 16:00, Правекс Банк і Глобус Банк - з 10:00 до 16:00, ОТП Банк - з 9:00 до 17:00.

ПУМБ тимчасово не оформлює кредитів готівкою, не видає кредитних карток. Райффайзен Банк Аваль обслуговує клієнтів за попереднім записом. Приватбанк запровадив санітарну годину і рекомендує клієнтам очікувати своєї черги на вулиці.

Громадянам за можливості рекомендують користуватися послугами банків дистанційно, повідомили в Нацбанку. Краще використовувати безготівкові розрахунки. Послуги можна оплачувати через спеціальні мобільні додатки.

Зараз ви читаєте новину «Карантин в Україні: банки закривають частину відділень і змінюють графік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі