вівторок, 16 липня 2013 11:49

Іноземні інвестори все частіше скаржаться на українські суди і корупцію

Іноземні інвестори все частіше скаржаться на українські суди і корупцію
Корупція всюди, включаючи судову систему, заявила Анна Дерев'янко. Фото: economics.lb.ua

Скарги іноземних інвесторів на неможливість захистити свої законні інтереси в Україні і корупцію в судах почастішали.

Про це сьогодні журналістам заявила виконавчий директор Європейської бізнес асоціації (ЄБА) Анна Дерев'янко, передає "ЛІГАБізнесІнформ".

"Банально, але це факт і це чесно. Корупція всюди, включаючи судову систему. І цього року ЄБА відчуває більшу кількість звернень з боку своїх членів, саме з питань неможливості захистити свої законні інтереси в судах. Чому? Тому що є питання корупції" , - сказала Дерев'янко.

Водночас, за її словами, індекс інвестиційної привабливості України, складений Європейською Бізнес Асоціацією, у другому кварталі 2013 року зріс на 0,04 бала, склавши 2,16 балів із п'яти можливих. При цьому 40% опитаних вважають, що інвестиційний клімат в Україні залишається на колишньому рівні.

Нагадаємо, Європейська бізнес асоціація в червні провела дослідження привабливості бізнес-клімату України за участю 144 топ-менеджерів членських компаній Асоціації.

Зараз ви читаєте новину «Іноземні інвестори все частіше скаржаться на українські суди і корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі