пʼятниця, 02 листопада 2018 08:01

Хороші новини для водіїв: скільки коштує бензин 2 листопада

Хороші новини для водіїв: скільки коштує бензин 2 листопада
Якщо споживання палива знизиться або стабілізується, можна очікувати поступового перегляду цінників на користь споживачів. Фото: з відкритих джерел

Вартість пального зменшується. Бензин зараз дешевший, ніж був у вересні.

У листопаді паливо може стати ще трохи дешевшим, але є ризики для тих, хто заправляється автогазом, відзначають експерти, передає сайт Сегодня.

Літр бензину категорії А-95 сьогодні вранці коштує в середньому 32,94 грн. Залежно від заправок ціна на це пальне коливається від 30,89 грн до 34,99 грн. Тобто зекономити чи переплатити можна до 4,1 грн.

Літр дизельного палива обійдеться водіям у середньому в 32,30 грн. Ціни на АЗС різняться від 30,80 грн до 33,79 грн.

Газ для автомобілів коштує в середньому 14,67 грн. Мінімальна вартість на мережевих АЗС - 12,24 грн, максимальна - 17,09 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже задарма: як зменшити вартість поїздок на автомобілі

Заправити повний бак А-95 + в Україні можна на сім гривень дешевше, ніж на початку жовтня. Через те, що АЗС поспішно підняли ціни на пальне у вересні, впродовж жовтня вони знизилися.

Якщо продажі зростатимуть, то АЗС не будуть поспішати знижувати ціни і втрачати свій дохід. Однак, якщо споживання знизиться або стабілізується, можна очікувати поступового перегляду цінників на користь споживачів.

В Україні пропонують зробити обов'язковим використання відеореєстраторів. На сайті президента України опублікували відповідну онлайн-петицію.

Зараз ви читаєте новину «Хороші новини для водіїв: скільки коштує бензин 2 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі