четвер, 27 жовтня 2011 14:11

Гроші не люблять скупих і бідняків: 5 правил поводження з грошима

  Біоенергетик Наталія Малярова говорить, що гроші не люблять скупих і краще з ними поводитись, як міліонери - без жалю витрачати
Біоенергетик Наталія Малярова говорить, що гроші не люблять скупих і краще з ними поводитись, як міліонери - без жалю витрачати

"Скільки б я не працювала, гроші від мене наче тікають. Ніяк не можу їх назбирати. Уже було назбирала певну суму, хотіла купити меблі на кухню. І саме в той день, коли планувала покупку, подзвонила моя краща подруга і попросила позичити їй гроші. Все, що мала — віддала. Подруга не повертає уже півроку, хоч обіцяла за два місяці віддати. Чому так стається? Як правильно поводитись з грошима, щоб вони були вдомі? Як їх притягнути?"

На лист відповідає біоенергетик зі столичного центру "Путь к себе" Наталія Малярова.

"Є п'ять головних правил поводження з грошима:

Перше - ніколи не розповідайте, скільки ви заробляєте. Не називайте конкретної суми, говоріть лише загальними фразами. Якщо ж хтось дуже хоче це знати і не дає вам спокою, не бійтеся його образити. Ця людина явно не доброзичлива. Гроші легко піддаються зуроченню і багато хто про це знає.

Друге правило — не витрачайте грошей до останньої копійки. Немає значення, чи то зарплата, спадок, чи виграш. Таке нерозумне обходження з фінансами може їх відлякати. Вони більше до вас не захочуть приходити.

Гроші віддають лівою рукою, а беруть правою

Загальний заробіток розділяйте на кілька частин. Наприклад, 50 відсотків відкладіть на життєві витрати. 30 відсотків — накопичення, які краще покласти у банк. 10 - віддайте на благодійність. Це так звана "десятина". Решту можете тримати вдома про всяк випадок. Але ніколи не кажіть, що "на чорний день". Якщо до такого дня готуватися, то він неодмінно настане. Ви його просто притягнете.

Третє правило - не бійтеся багатства. Одна моя знайома якось виграла 400 тисяч рублів. Вона була небагатою, але усі гроші віддала у дитбудинок. І це не тому, що вона така милосердна жінка, просто злякалася великої суми. Вона ніколи досі не тримала стільки грошей в руках. І повірте, більше не буде.

Четверте — не треба сохнути над грошима. Вони не люблять скупих і бідняків, які їх весь час перебирають, перераховують. Краще поводитись, як мільйонери — безжально розлучатися з сумами. Цинічно використовувати гроші і не жалійте їх.

П'яте — поважайте гроші. Якщо знайшли копійку — підніміть її. Усі купюри тримайте в гаманці рівно складеними. Гаманець має бути дорогим і охайним.

Зараз ви читаєте новину «Гроші не люблять скупих і бідняків: 5 правил поводження з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі