вівторок, 28 серпня 2007 12:00

Гриценко розмістив свою декларацію про доходи на веб-сайті Міноборони

Міністр оборони України Анатолій Гриценко вважає, що усі урядовці перед достроковими виборами мають оприлюднити декларації про свої доходи. Про це він сказав сьогодні журналістам у Львові.

"Я думаю, що принаймні урядовці, які йдуть за списками різних політичних сил, повинні оприлюднити свої декларації про доходи, оскільки ці люди займають високі посади і приймають рішення вартістю у сотні мільйонів гривень, щоб не було ні в кого сумнівів стосовно того, як у кого за останній рік перебування в уряді зросли доходи", - сказав Гриценко.

Водночас міністр оборони зауважив, що під час дострокових парламентських виборів подання декларацій про доходи не передбачено, але відповідно до закону про державну службу усі члени уряду зобов"язані протягом першого кварталу надати декларацію про доходи за попередній рік.

Гриценко наголосив, що свою декларацію подав і дав згоду на оприлюднення її у ЗМІ. Він наголосив, що для того, щоб не було жодних спекуляцій, він з початку виборчої кампанії розмістив свою декларацію про доходи на веб-сайті Міноборони, повідомляє сайт Разом.


Зараз ви читаєте новину «Гриценко розмістив свою декларацію про доходи на веб-сайті Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі