пʼятниця, 30 липня 2021 21:10

Glovo доставлятиме товари з власного супермаркету

Glovo доставлятиме товари з власного супермаркету
Glovo відкриває спеціальні центри з товарами, які можна буде замовити у додатку. Фото: facebook.com/GlovoAppUA

Компанія Glovo відкриває власний супермаркет у Києві на лівому березі. Працюватиме він з 8.00 до 23.00.

Компанія впроваджує нові моделі розвитку бізнесу в Україні, зокрема dark stores. Тобто відкриває спеціальні центри з товарами, які можна буде замовити у додатку Glovo. Наразі це товари наступних категорій: бакалія, солодощі та снеки, фрукти та овочі, м'ясо та ковбасні вироби, риба та морепродукти, молочні продукти та яйця, товари для дітей, безалкогольні та алкогольні напої, тютюнові вироби, товари для тварин та засоби для особистої гігієни. Ваше замовлення доставлять кур'єри. Самостійно придбати щось у таких супермаркетах неможливо. Центри створені виключно для користувачів сервісу доставки Glovo, повідомили у компанії.

"До кінця року такий сервіс буде присутнім у п'яти містах України: Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі", – говорить генеральний менеджер Glovo в Східній та центральній Європі Дмитро Расновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто найчастіше купує товари в інтернеті

Щоб кур'єри могли швидко доставляти замовлення, необхідні магазини в радіусі 3-4 км від користувачів сервісу. Бувають випадки, коли в окремих районах міст інфраструктура недостатньо розвинена. Тому у користувачів немає великого вибору в додатку. Модель dark store вирішує цю проблему.

Glovo — сервіс доставки, який дозволяє придбати та доставити будь-який предмет чи продукт у межах вашого міста. Компанія заснована у Барселоні. Сьогодні працює у більше 900 містах у 22 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці. Щомісяця у світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн людей. Замовлення доставляють більше 50 тис. кур'єрів.

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року. Працює у 36 містах — Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Вишгороді, Луцьку, Хмельницькому, Кременчуці, Ужгороді, Маріуполі, Умані, Трускавці, Дрогобичі, Чорноморську, Бердянську.

Зараз ви читаєте новину «Glovo доставлятиме товари з власного супермаркету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі