вівторок, 17 квітня 2012 14:20

Глава Податкової розповів, звідки братимуть кошти на обіцянки Януковича

Глава Податкової розповів, звідки братимуть кошти на обіцянки Януковича
Олександр Клименко: ДПС збільшить відрахування до держбюджету за рахунок детінізації економіки. Фото: obozrevatel.com

Державна податкова служба (ДПС) має намір збільшити відрахування до державного бюджету країни за рахунок детінізації економіки, а не збільшення фіскального навантаження.

Про це журналістам повідомив глава відомства Олександр Клименко.

"Ми говоримо виключно про детінізацію, за рахунок якої зможемо отримати додаткові кошти. Який це буде обсяг і як вони розподіляться, це вже питання до міністра фінансів. Свої аналітичні прогнозом ми надали", - сказав він.

Нагадаємо, Верховна Рада 13 квітня прийняла запропоновані урядом зміни до держбюджету-2012, що стосуються реалізації соціальних ініціатив президента Віктора Януковича.

Зокрема, доходи і витрати держбюджету збільшено на 33,35 млрд грн - відповідно до 366,17 млрд грн і 391,36 млн грн, при цьому граничний розмір дефіциту не змінився. Доходи загального фонду збільшені на 28,8 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруси відхрестилися від запровадження російського рубля: Це призведе до економічного спаду

Уряд, зокрема, підвищив прогноз імпортного ПДВ у поточному році на 14 млрд грн, внутрішнього ПДВ - на 2,6 млрд грн, податку на прибуток - на 3,4 млрд грн, плати за адміністративні послуги - на 1,5 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Глава Податкової розповів, звідки братимуть кошти на обіцянки Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі