пʼятниця, 09 квітня 2021 13:58

Фіскальна служба вдарила по тіньовому ринку тютюну на 226 млн грн - голова ДФС Мельник

Фіскальна служба  вдарила по тіньовому ринку тютюну на 226 млн грн - голова ДФС Мельник
Співробітники ДФС вилучили тютюнових виробів на суму 226,6 млн гривень з незаконного обігу. Фото: www.epravda.com.ua

За I квартал 2021 року співробітники ДФС вилучили тютюнових виробів на суму 226,6 млн гривень з незаконного обігу. У рамках кримінальних проваджень вилучено 33,1 тис. тонн на суму 205 млн грн, у рамках адміністративних — 3,3 тис. тонн на суму 21,6 млн грн.

Про це інформує пресслужба ДФС.

"Перебуваючи у постійній взаємодії з легальним бізнесом та правоохоронцями, ДФС оперативно реагує на факти виготовлення та постачання на ринок контрафактних тютюнових виробів. Впродовж січня-березня 2021 нам вдалося завдати потужного удару по інфраструктурі тіньового ринку тютюнових виробів. Цю динаміку ми маємо зберегти надалі, забезпечивши ліквідацію такого явища як незаконний обіг підакцизної продукції", — зазначив голова ДФС Вадим Мельник.

Наразі ДФС продовжує досудові розслідування щодо обігу незаконної тютюнової продукції та передає матеріали до судових інстанцій.

Нагадаємо, 19 березня під час форуму "Україна 30" голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник оголосив про створення у складі ДФС дорадчого органу – Офісу ефективної взаємодії з бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «Фіскальна служба вдарила по тіньовому ринку тютюну на 226 млн грн - голова ДФС Мельник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі