середа, 04 липня 2018 21:19

Енергетичну галузь в Україні довели до критичного стану - Купрій

Енергетичну галузь в Україні довели до критичного стану - Купрій
Купрій: Енергетичну галузь в Україні довели до критичного стану. Фото: "События"

Енергетичну галузь в Україні довели до критичного стану. Для того, щоб знайти нові кошти на фінансування енергетики, чиновники можуть зменшити фінансування інших галузей.

Таку думку в ефірі "112 Україна" висловив народний депутат Віталій Купрій.

"Довели (галузь, - ред.) до абсурдної критичної ситуації, а тепер давайте шукати у Міжнародного валютного фонду запозичення. На місцях все розікрали, а тепер йдуть на Захід із простягнутою рукою. Тепер у "пожежному режимі", можливо, зупиниться ремонт доріг, охорона здоров'я менше отримає, важка ситуація", - сказав він.

"Я однозначно вважаю, що є внутрішні резерви, і якщо ми припинимо деякі негативні тенденції, то в рамках наявного фінансування можна підтримувати розвиток галузі", - додав він.

Нардеп також вважає, що міністр енергетики Ігор Насалик не здатний вивести з кризи енергетичну галузь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ відзначає велику кількість спекуляцій на темі "Роттердам+"

"Міністр не може вийти з нормальною програмою до людей, не може пояснити шахтарям, що відбувається, куди ми рухаємося... Пан Насалик не здатний ні в майбутньому, ні сьогодні вивести з кризи цю галузь", - резюмував він.

Артем Ситник не зміг знайти незалежну експертну організацію, яка б погодилася дати висновок, нібито вугільна формула "Роттердам+" суперечить законодавству і завдає шкоди економіці або державі. А ручний експерт НАБУ виявився "засвічений" у результаті історії з "аваковськими рюкзаками".

Зараз ви читаєте новину «Енергетичну галузь в Україні довели до критичного стану - Купрій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі