понеділок, 21 грудня 2015 14:57

Експерт розповів, у кого є шанси знайти роботу під Новий рік

Експерт розповів, у кого є шанси знайти роботу під Новий рік
arenagirls.ru

Знайти роботу в передноворічний період можуть працівники туристичної сфери та персонал для корпоративів. А також менеджери з продажу, маркетологи, програмісти, адміністратори. Про це Gazeta.ua розповіла керівник консалтингового центру Head Hunter Україна Уляна Маслова.

"Складна ситуація на ринку праці має свої переваги. Тепер роботодавці не відкладають пошук нових співробітників на наступний рік, як це було раніше", – говорить експерт.

Традиційно перед Новим роком зростає попит на офіціантів, аніматорів, барменів, екскурсоводів, менеджерів туристичних фірм.

"Ті, хто шукає роботу, активні до 25 грудня - католицького Різдва. Потім настає затишшя. Першого січня о першій-другій годині ночі щороку розміщують вакансії, оновлюють резюме. Мабуть, так люди хочуть змінити своє життя в новому році. Активні пошуки роботи відновлюються з 14 січня", – коментує Маслова.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, у кого є шанси знайти роботу під Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі