вівторок, 26 квітня 2016 13:13

Експерт назвав продукти, які найбільше подорожчають перед Великоднем

Експерт назвав продукти, які найбільше подорожчають перед Великоднем

Перед Великоднем на 5-10 грн подорожчають свинина та яловичина. На всі інші продукти ціни не зміняться. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів директор Асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко.

"Продукти не будуть дорожчати через низьку платоспроможність населення. Люди не мають грошей. Закуповуються на кілька днів, а не одразу на тиждень, як раніше. До того ж, покупці чудово знають, у якому магазині який товар дешевший. Тому на накрутках цін супермаркети не зароблять. Покупці просто підуть в інший магазин. Єдиний вихід - продавати більше й заробляти за рахунок обороту", - сказав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вершкове масло буде дешевшати

Через подорожчання спиртного впали продажі вин. Тому виробники перед святами оголошуватимуть акції. Зокрема й на вино "Кагор".

"Цього року у великодніх кошиках поменшає копченостей. Буде багато яєць, вони подешевшали з початку року більше, ніж удвічі", - говорить Дорошенко.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав продукти, які найбільше подорожчають перед Великоднем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі