пʼятниця, 11 квітня 2014 14:01

ДУСя продає держдачу Ющенка, 6 літаків, 2 гелікоптери і 150 автівок

ДУСя продає держдачу Ющенка, 6 літаків, 2 гелікоптери і 150 автівок
ДУС влаштовує масовий розпродаж. Фото: my-tender.ru

Державне управління справами (ДУС) вирішило продати резиденцію колишнього президента Віктора Ющена у Конча-Заспі, літаки, гелікоптери та автомобілі, які перебувають на її балансі.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на прес-конференції заявив керівник Державного управління справами (ДУС) Сергій Аверченко.

Нині ДУС інвентаризує всі об'єкти, які планує продати, а також майно в них.

"Те майно, яке не використовується для президента, яке йому не потрібне, хочемо продати, щоб не тягнути гроші з державної казни. Маємо попередній перелік об'єктів, які не використовуємо. Передамо його до Фонду держмайна, який організує розпродаж", - сказав Аверченко.

Зокрема, продадуть державну резиденцію у Пущі-Водиці 14-А, держрезиденцію Ющенка у Конча-Заспі, 6 літаків, 2 гелікоптери та 150 автомобілів. Усього на балансі ДУС перебуває 331 автівка: "мерседеси" і "шкоди".

Також планують передати державне підприємство "Білозерське" Мінприроди, а 80 гектарів землі національного Експоцентру віддати на баланс Києва.

Зараз ви читаєте новину «ДУСя продає держдачу Ющенка, 6 літаків, 2 гелікоптери і 150 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі