четвер, 26 квітня 2018 21:11

Де працівник без досвіду роботи може заробити 15 тис. грн

Де працівник без досвіду роботи може заробити 15 тис. грн
Не завжди основними вимогами до працівників може бути досвід роботи і вища освіта. Часто шукають тих, хто хоче вчитися. Володіє певними знаннями чи навичками. Фото: "Алекс-Сервис"

З 1 січня 2018 року в Україні з 3200 грн до 3723 грн зросла мінімальна зарплата. У погодинному розмірі вона збільшилась на 22,41 грн. Удруге за рік, до 4200 грн, мінімалка може зрости у травні. Щоправда у мінфіні кажуть, що грошей на це у бюджеті немає.

Водночас навіть без досвіду роботи і вищої освіти українці вже сьогодні можуть заробляти понад 15 тис. грн щомісяця. Відповідні вакансії від роботодавців розміщені на українських сайтах пошуку роботи, пише Work.ua.

Менеджер з продажу в Одесу

Роботодавці зі всієї України досить часто пропонують подібні вакансії. Основними вимогами до кандидатів є бажання вчитися, знання офісних програм і товариськість. Обіцяють високу зарплату з бонусами за перевиконання плану. Це гарний варіант для молодих людей, які бажають розвиватися у продажах.

Водій до Львова

Гроші можна заробляти за допомогою власного авто. Водії потрібні не лише в служби таксі, але і для роботи кур'єром.

Торговий представник в Дніпро

Для роботи на такій посаді теж знадобиться авто або як мінімум водійські права. Роботодавці шукають активних, комунікабельних чоловіків і жінок. Основне завдання — розширювати торгову мережу і забезпечувати своєчасну доставку товарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3723, 4200 чи 5000: яка мінімальна зарплата світить українцям

Вакансії на робочі спеціальності в Харкові

Шукають і автослюсарів, і механіків, і робітників на підприємства. Все залежить від умінь, навичок і бажання.

Швачка в Вінницю, Мукачево, Чернівці, Ужгород

Якщо немає спеціальної освіти, але чудово шиєте, така робота для вас. Головне знати, що таке виточки і як працює швейна машинка. Роботодавці пропонують високу зарплату.

Психологи встановили, що в середньому по світу $95 тис. на рік дозволять людині бути задоволеною життям. Це близько 2,5 млн грн на рік чи 210 тис. у місяць. Вчені вважають, що для емоційної рівноваги достатньо $60 тис. на рік. Водночас середня місячна зарплата в Україні становить 8 777 грн. Це у 15 разів менше рівня "емоційного комфорту" чи майже в 24 рази нижче "рівня щастя".

Зараз ви читаєте новину «Де працівник без досвіду роботи може заробити 15 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі