середа, 18 січня 2017 18:06

Де дешево відпочиватимуть українці в 2017 році

Де дешево відпочиватимуть українці в 2017 році
Недвижимость в Турции

Українці частіше відпочиватимуть у Грузії. До пляжного відпочинку у Єгипті і Туреччині додадуть тури у В'єтнам. Про це розповіла в коментарі Gazeta.ua Надія Патрухіна, керівник компанії з організації самостійних подорожей TravelYourWay.

"Набирає обертів пляжний відпочинок у В'єтнамі. В Європі зараз популярний східний напрямок - Польща, Чехія, Угорщина. Туди можна поїхати відносно недорого, якщо добиратися автобусом. Відкриття нових напрямків у цьому році не очікуємо. Зате посиляться попередні тенденції. Збільшиться потік туристів до Грузії. Туди запустили прямі перельоти. Приваблює безвізовий режим і невисокі ціни", - коментує Надія Патрухіна.

Торік вигідні умови українським туристам запропонував Єгипет.

"Тури в Єгипет пропонують по 100-200 доларів за одного. У Грузію - 300-400 доларів. Греція і Кіпр - 400-500 доларів. На травневі свята і у високий сезон з червня по серпень ціни підуть вгору. Зате можна зекономити на ранньому бронюванні. Вигідно їхати також на Крит та до Болгарії", - розповідають у TravelYourWay.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень в одному місті – це багато

Триватиме попит на мандрівки по Україні та групові автобусні тури Європою. Однак уже зараз українці частіше обирають самостійні мандрівки.

"Іноді вартість перельоту бюджетним перевізником дешевша за автобусний тур з Києва. Лоукостером з Польщі можна дістатися в багато європейських міст. Авіаквиток коштує 10-20 євро за одного. До Польщі дістаються на власному авто або поїздом Київ-Львів-Перемишль за 172 гривні зі Львова чи 406 гривень зі столиці", - говорить Надія Патрухіна.

Туристичну страховку дешевше оформлювати через інтернет. Туристам пропонують страхувати багаж та можливе скасування мандрівки.



Зараз ви читаєте новину «Де дешево відпочиватимуть українці в 2017 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі