середа, 27 листопада 2013 15:39

Дарка Чепак торгує туалетним папером і показує звіринці
6

Gazeta.ua переглянула базу даних "Укрпатенту" - державного підприємства, де реєструються всі українські свідоцтва на знаки товарів та послуг.

Виявилося, що на Чепак Дарію Олександрівну зареєстрований знак "Іmage strategy". Причому ще 2010 року. Свідоцтво чинне й досі. Тож і нині його власниця торгує туалетним папером і дитячими підгузками. Також оцінює ліс (дерево) та... вовну. Ще у переліку послуг Чепак є звіринці, в дужках уточнення - зоопарки. А також обслуговування казино, караоке-послуги, влаштовування лотерей. Окремі пункти у патентному класифікаторі товарного знаку Чепак - нічні клуби та цирки.

День і рік народження, а також адреса власниці "Іmage strategy" - такі ж, як і у прес-секретарки президента Віктора Януковича Дарки Чепак. З тією лише відмінністю, що 2010-го, коли зареєстрували цей товарний знак, Чепак була зареєстрована у Львові, тому в патенті вказана львівська адреса. Пізніше Дарка купила квартиру в столиці і оселилася в найпрестижнішому районі Києва - на Печерську.

Можливо, це все-таки збіг, і показує зоопарки та торгує туалетним папером однофамілиця президентської секретарки, що народилася з нею в один день і рік? Gazeta.ua поцікавилася цим у Дарки Чепак ще 24 листопада. Проте відповіді так і не отримала.

Зараз ви читаєте новину «Дарка Чепак торгує туалетним папером і показує звіринці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі