пʼятниця, 18 березня 2011 12:11

Чверть акцій "Укрвуглепостачу" відійшли до рук Ахметова

Чверть акцій "Укрвуглепостачу" відійшли до рук Ахметова

Ukrainian Mashine Building Holding придбала 24.9% акцій ВАТ "Укрвуглепостач" або 7 млн ??236,055 тисяч штук.

Про це повідомляє Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України.

ВАТ "Укрвуглепостач" займається гірничодобувним обладнанням, кабельно-провідниковою продукцією, металопрокатом. Ініціював створення підприємства в квітні 2010 року Мінвуглепром України для закупівлі устаткування для державних шахт.

Раніше Ukrainian Machine Building Holding Limited вже став власником 50% акцій ВАТ "Свердловський машинобудівний завод", 86,8% ВАТ "Донецький енергозавод". Він також входить до складу наглядової ради ВАТ "Дружківський машинобудівний завод".

100% статутного фонду компанії Ukrainian Machine Building Holding Limited входить до "Групи СКМ". SCM (належить бізнесменові Рінату Ахметову) володіє і управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у галузі рітейлу і нерухомості. До групи входять компанії "Метінвест", ДТЕК, "Оптима Телеком", "Сьогодні Мультимедіа", ТРК Україна тощо.

Ахметов займає 1 місце в рейтингу 200 найбагатших людей України.

Зараз ви читаєте новину «Чверть акцій "Укрвуглепостачу" відійшли до рук Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі