неділя, 18 березня 2007 17:44

Цушко виділив гроші на збільшення зарплат міліціонерам

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко заявив, що Уряд додатково виділить з держбюджету 270 мільйонів гривень на збільшення зарплати співробітникам міліції.

Він уточнив, що при цьому зарплата молодшого командного складу і військовослужбовців-контрактників внутрішніх військ МВС збільшиться з 600-700 до 1 тисячі гривень на місяць. Ті, хто отримував 1 тисячу гривень, отримуватимуть 1,2 тисячі гривень на місяць.

Про це він повідомив, виступаючи на прес-конференції за підсумками 100 днів роботи на посаді.

Доплати здійснять офіцерам, які одержують до 2 тисяч гривень.

Цушко сподівається, що Президент України підпише схвалені урядом зміни до держбюджету для збільшення грошового утримання співробітників МВС.

Разом з цим, як вважають у МВС, зарплата співробітників міліції в Україні в середньому повинна досягати $500. Таку думку висловив перший заступник міністра внутрішніх справ України Михайло Корнієнко під час урочистих заходів з нагоди Дня міліції, 20 грудня 2006 року.

При цьому Корнієнко відзначив, що матеріально-технічне забезпечення органів внутрішніх справ в Україні залишається украй низьким.

Варто відзначити, що недавно Цушко купив додаткову спецтехніку для полків спеціального призначення Беркут на суму більше 25 мільйонів гривень, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Цушко виділив гроші на збільшення зарплат міліціонерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі