вівторок, 19 червня 2007 17:46

Ціна на бензин А-95 не перевищить 4,6 грн за літр

Кабінет міністрів України і гравці вітчизняного нафтового ринку досягли домовленості про фіксацію ціни бензину марки А-95 на рівні 4,6 грн за літр, дизельного палива - 4 грн за літр на період до кінця червня-початку липня. Про це повідомили в прес-службі віце-прем"єр-міністра Андрія Клюєва.

Домовленість досягнута в ході наради експертно-аналітичної групи з питань функціонування ринку нафти, нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості під головуванням Клюєва.

Віце-прем"єр також доручив секретаріату групи продовжити підготовку щодекадних бюлетенів з балансами ресурсів нафтопродуктів і цін на основні види бензинів і дизпаливо і надавати членам групи відповідну інформацію з метою запобігання негативним тенденціям на ринку нафтопродуктів.

Крім того, в прес-службі повідомили, що на засіданні також було розглянуто питання про пакет законопроектів, направлених на сприяння реконструкції, модернізації і будівництву нових потужностей нафтопереробних підприємств і питання підготовки введення нових державних стандартів на моторні палива, відповідне стандартам Євро-3, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Ціна на бензин А-95 не перевищить 4,6 грн за літр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі