вівторок, 10 квітня 2007 18:47

Черновецький збільшить зарплату двірникам до 2 тисяч грн

Київський міський голова Леонід Черновецький доручив профільним столичним службам збільшити заробітну плату двірникам до 2 тис. грн.

Про це Черновецький сказав під час робочого візиту в один із київських ЖЕКів, повідомляє прес-служба КМДА.

- Зараз їхня (двірників - "ГПУ") середньомісячна зарплата складає 817 гривень. Тому і працює на комунальних підприємствах з утримання житлового господарства лише 5,4 тисяч чоловік, хоча в цілому їх має бути 9 тисяч", - відзначив мер Києва.

Черновецький також наголосив, що вимагатиме від ЖЕКів якісних змін у роботі й особисто контролюватиме поліпшення послуг, за які платять кияни.

- Звичайно, я не задоволений нинішньою системою ЖКГ, що дуже давно не реформувалася. Але я також розумію, що змінити на краще цю систему вкрай складно, - сказав він.

Мер підкреслив, що в нинішньому році буде збільшена зарплата робітникам ЖЕКів, оновлений їхній інвентар, надано новий спецодяг.

За інформацією "Газети по-київськи", платня Черновецького складає 5644 грн на місяць.

Втім, з огляду на надбавки за 1-й ранг дрежслужбовця, кандидатську ступінь і звання "Заслужений юрист України", вислугу років та інтенсивність праці, а також щомісячну премію в розмірі 60% від посадового окладу, мер щомісяця одержує 17 656 грн 40 копійок, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький збільшить зарплату двірникам до 2 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі