середа, 30 листопада 2011 13:20

Близнюк хоче, щоб українці скинулися на притулки для тварин

Близнюк хоче, щоб українці скинулися на притулки для тварин

Міністр регіонального розвитку та будівництва Анатолій Близнюк запропонував ввести податок для розвитку притулків для тварин.

Про це він сказав на брифінгу під час засідання уряду, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Я зараз читаю: деякі кажуть, що не треба нам Євро-2012, бо у нас багато безпритульних тварин. Давайте ми теж, сказавши "А" і "Б", говорити алфавіт до кінця. Всі кажуть: чи розуміє уряд цю проблему? Давайте не просто балакати, а реально працювати. Якщо ми громаді сказали, що у нас є проблема із собаками, то не треба їх просто жаліти або вбивати. Не треба казати, що ними має займатися хтось згори. Давайте введемо такий податок, за рахунок якого будуватимемо притулки", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатії легко оминуть "податок на розкіш" - експерт

За його словами, слід визначити необхідну кількість тварин та притулків, у яких проводитимуть стерилізацію, а після цього розділити суму коштів на всіх жителів України.

"Давайте визначимося, скільки притулків треба для собак та кішок, - поставив він наголос на другому складі, але відразу виправився, - котів. І будемо це робити. В державі нема такого податку, тому всі питання, які виникають, треба проаналізувати та вирішити".

Зараз ви читаєте новину «Близнюк хоче, щоб українці скинулися на притулки для тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі