неділя, 30 жовтня 2016 16:57

Бізнесмен розповів, які краватки купують українці
6

Восени українці активно купують краватки та метелики. Їх часто дарують друзям або підшукують аксесуари для весіль. Про це Gazeta.ua розповів бізнесмен Артур Федоренко

"Свій бізнес я розпочав два роки тому. Тоді шукав собі краватку, але підходящих у магазині не було, розповів Артур. - Знаходив або дуже дешеві з неякісної тканини, або дорогі, які не підходили по ціні. Вирішив сам пошити краватку"

Артур скористався старою швейною машинкою, яка була на балконі. Довго не міг знайти викрійку. На україномовних та російськомовних сайтах таких взагалі не було. Тому, він знайшов інструкцію на англомовному сайті.

"Ще одна проблема – тканина. В Україні не знайшов підходящої. Для своєї першої колекції замовляв тканину з Каліфорнії. Її висилають поштою. Чекати треба 2-3 тижні, - каже Артур. – Перед тим як зробити замовлення читав на сайтах інформацію про тканину, відгуки людей"

У справу вклав $1 тисячу, створив компанію Smart Tie, гроші постійно реінвестує. Перші краватки продавав через соцмережу "Вконтактє", потім почав брати участь у виставках, ярмарках, перейшов на продаж у соцмережі Фейсбук та інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донеччанка розповіла, які шуби купують цього сезону

"Перший рік люди активно купували метелики. Згодом кількість краваток і метеликів зрівнялась. Зараз більше купують краваток. Просять аби якісне і недорого", - пояснив Артур.

Середня ціна на товари в магазині 250 гривень. Крім краваток бізнесмен продає запонки, браслети, зажими для краваток, які виготовляє самостійно. Зізнається, що його продукцію купують за кордоном. Також поставляє свій товар в українські чоловічі магазини.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен розповів, які краватки купують українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі