вівторок, 26 травня 2020 16:21

Бізнес переформувався: кияни почали замовляти нові послуги онлайн

Бізнес переформувався: кияни почали замовляти нові послуги онлайн
Ціни на ремонт взуття зросли на 20%. Фото: pixabay.com

Киянин Сергій Марченко почав приймати замовлення на ремонт взуття онлайн. Такої думки дійшов під час карантину.

"Здавалося б, приймати замовлення ремонтнику взуття нереально. Але до мене почали дзвонити клієнти, які вже принесли взуття в ремонт і почали за нього запитувати. Тоді я виставив на сайті базу з ремонту, де кожному прописав, коли буде готове замовлення. Із сином домовилися, що він велосипедом забиратиме замовлення і відвозитиме їх", - розповідає Gazeta.ua Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скільки обійшовся карантин українцям

Чоловік каже, що більшість його клієнтів віддалені по району не далі ніж на 3 км. Доставка велосипедом займає не більше 20 хвилин.

"Збираємо взуття раз на день. Так само проводимо доставку. Переважно усе робимо ввечері. Для себе відзначив, що така послуга ефективна. Якби не це, то сидів би два місяці без роботи. А так мав постійно замовлення, тому від карантину навіть виграв, а не втратив. Далі планую продовжити онлайн-замовлення. Принаймні до осені, доки син на канікулах. За його роботу отримує платню - від кожного замовлення має 10%", - каже Сергій.

Ціни на ремонт чоловік підняв на 20%. Каже через подорожчання матеріалів.

Повноцінне відкриття ресторанів можливе після 10 червня, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов у ході пресбрифінгу в Києві у вівторок.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес переформувався: кияни почали замовляти нові послуги онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі