середа, 18 вересня 2019 15:25

Більшість українців проти запуску ринку землі: дослідження

Більшість українців проти запуску ринку землі: дослідження
Не підтримують закон про ринок землі 49,1% респондентів. Фото: AgroDay

31% опитаних українців підтримують скасування заборони на купівлю-продаж сільськогосподарської землі до 1 грудня 2019-го.

Не підтримують закон про ринок землі 49,1% респондентів, свідчить дослідження соціологічної служби Центру Разумкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У четвер Зеленський обговорить із аграріями земельну реформу

Крім того, 46,5% українців підтримуютть ухвалення закону про детінізацію та легалізацію грального бізнесу до 1 грудня цьогоріч. Не підтримує - 34,1%.

66,4% респондентів висловилися за ухвалення закону про детінізацію та легалізацію видобутку бурштину. 13,6% таку ініціативу не підтримує.

В Україні може з'явитися кримінальна відповідальність за незаконний видобуток бурштину у вигляді позбавлення волі на строк від одного до трьох років. Про це йдеться в законопроекті "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо кримінальної відповідальності за незаконний видобуток бурштину або переміщення його через митний кордон України" №2059, який зареєстрував у Верховній Раді президент Володимир Зеленський і визначив як невідкладний.

Зараз ви читаєте новину «Більшість українців проти запуску ринку землі: дослідження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі