середа, 29 квітня 2020 17:10

Біланівський ГЗК Ferrexpo передав партію допомоги лікарні Кременчука
3

Лікарня отримала допомоги на суму понад 600 тис. грн
Лікарня отримала допомоги на суму понад 600 тис. грн
Лікарня отримала допомоги на суму понад 600 тис. грн

Сьогодні представники Біланівського ГЗК (БГЗК, входить до Ferrexpo) передали партію допомоги в боротьбі з коронавірусом Covid-19 Кременчуцькій першій міській лікарні ім. Богаєвського.

За словами генерального директора Біланівського ГЗК Юрія Химича, медустанові було передано 5 тис. респіраторів FFP2, понад тисячу одиниць захисних окулярів, 18 тис. одноразових захисних масок, більше 100 л дезінфікуючих засобів, 4860 систем переливання крові, а також катетери, шприци, шлункові зонди й інші медичні товари. Всього партія з більш як 40 найменувань товарів медичного призначення і засобів захисту на суму понад 600 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біланівський ГЗК Костянтина Жеваго передав наступну частину допомоги медикам

"Зараз Кременчуцька перша міська лікарня - резервна. У разі заповнення інфекційного відділення лікарні "Кременчуцька", хворих на Covid-19 повезуть до нас. Ми готові до такого розвитку подій. Один із корпусів підготовлений для прийому таких пацієнтів. Зараз приймаємо хворих у невропатологічне відділення, реанімацію і терапію. Тому надана допомога актуальна і зараз, і в майбутньому", - зазначила Вікторія Виповська, заступник головлікаря Кременчуцької першої міської лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біланівський ГЗК передав допомогу лікарні Кременчука

Ferrexpo вже поставила медичних товарів 2 зазначеним лікарням Кременчука на суму понад 1 млн грн в рамках великої програми допомоги компанії медзакладам Полтавщини та інших областей України і готується передавати наступні партії медичних товарів.

"У першій декаді травня плануємо передати в лікарню "Кременчуцька" мобільний рентгенапарат, а до 15 травня - апарат штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Крім цього, будуть ще поставки медичних товарів і засобів індивідуального захисту", - додав Юрій Химич.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатишів, використовуваних у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатишів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристовський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. 2019 року компанія виробила 10,5 млн т залізорудних окатишів. Головними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Біланівський ГЗК Ferrexpo передав партію допомоги лікарні Кременчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі