пʼятниця, 02 листопада 2012 05:37

Азаров привітав донецьких шахтарів з видобутком рекордної кількості вугілля

Азаров привітав донецьких шахтарів з видобутком рекордної кількості вугілля
Працівники "Шахтоуправління "Покровське"видубули 7 мільйонів тонн вугілля ФОТО: www.newsmarket.com.ua

Працівниками Публічного Акціонерного товариства "Шахтоуправління "Покровське", розташованого у місті Червоноармійськ (Донецька область), видобуто рекордну кількість вугілля - 7 мільйонів тонн. Цього результату трудовий колектив підприємства домігся вперше за всі роки української незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За ПР під страхом звільнення " - Волинець про те як голосували шахтарі на Донеччині

Як повідомили в Департаменті інформації і комунікацій з громадськістю Секретаріату українського Кабміну, з таким значним досягненням співробітників ПАТ "Шахтоуправління Покровське" привітав прем'єр-міністр країни Микола Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині знову бастують гірники

Азаров відправив трудовому колективу урядову телеграму, в якій привітав один з кращих колективів шахтарів і привітав його з істотною трудовою перемогою. Також у телеграмі глава Кабінету міністрів висловив подяку шахтарям за доблесну працю і побажав нових трудових успіхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розповів про ренесанс українського вуглепрому

Довідка. ПАТ "Шахтоуправління "Покровське" - підприємство, що займається видобутком вугілля в р. Красноармійську (селище міського типу - Вдале) Донецькій області. Гендиректор - Л.В. Байсаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров привітав донецьких шахтарів з видобутком рекордної кількості вугілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі