середа, 08 липня 2020 12:14

Авіакомпанія несподівано відмінила закордонні рейси

Авіакомпанія несподівано відмінила закордонні рейси
SkyUp Airlines припинила продаж авіаквитків на більшість міжнародних напрямків до 1 серпня 2020 рокуиpixabay.com

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines припинила продаж авіаквитків на більшість міжнародних напрямків до 1 серпня 2020 року.

Це випливає з аналізу системи бронювання перевізника, проведеного lowcostavia.com.ua.

Зокрема, SkyUp Airlines скасував всі власні міжнародні регулярні рейси до серпня, за винятком рейсів з Києва в Тирану (Албанія) і Бургас (Болгарія).

Зараз у продажу авіакомпанії SkyUp є міжнародні регулярні рейси в Тирану, а з 24 липня — з Києва в Бургас. Всі інші рейси SkyUp відкладено як мінімум до 1 серпня.

Також SkyUp повністю забрав з продажу рейси в Бургас з Харкова, Запоріжжя та Львова, в Барселону зі Львова, Одеси, Харкова та Запоріжжя, з Ларнаки в Запоріжжі та Одесі.

Одеса - Барселона

Харків - Барселона

Запоріжжя - Барселона

Одеса - Ларнака

Запоріжжя - Ларнака

Львів - Бургас

Харків - Бургас

Запоріжжя - Бургас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лоукостер Wizz Air відкрив базу у Львові і збирається запускати рейси в 5 європейських країн

Відомо, що на початку липня SkyUp скасував 3 із 8 внутрішніх напрямків. Водночас авіакомпанія в липні продовжить польоти на 5 маршрутах всередині України. Авіаквитки можна купити за ціною від 500 грн в один бік.

Чартерні перельоти на курортні напрямки поки залишаються без змін.

Нагадаємо, 17 червня SkyUp відклав більшість рейсів до 15 липня, офіційно авіакомпанія підтвердила це 20 червня. Тепер же скасування регулярних рейсів продовжили до серпня, а офіційне підтвердження буде через кілька днів.

У той же час в розкладі рейсів і датах відновлення польотів ще можливі зміни.

Як повідомлялося, з 15 червня 2020 року Україна почала відновлювати міжнародне регулярне авіасполучення. Однак через пандемію коронавірусу відкриття неба ще не означає зняття всіх обмежень на подорожі.

Угорський лоукостер Wizz Air відкрив другу базу в Україні з місцем розташування в міжнародному аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького.

Уже цього місяця компанія виконуватиме 5 нових рейсів із Західної України в кілька європейських міст, повідомили в пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Зараз ви читаєте новину «Авіакомпанія несподівано відмінила закордонні рейси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі