Ексклюзиви
вівторок, 03 квітня 2007 13:49

Янукович поїде в Париж домовлятися із французькими підприємцями

Прем"єр-міністр Віктор Янукович планує відвідати Францію 16 квітня. Про це на прес-конференції повідомив міністр економіки Анатолій Кінах.

Планується, що того дня Янукович зустрінеться з представниками французької організації MEDEF Iternational, у ході якої будуть обговорюватися українсько-французькі торгово-економічні відносини.

MEDEF Iternational є найбільшою організацією французьких підприємців і поєднує 750 тисяч французьких підприємств і 85 професійних федерацій країни.

За словами посла Франції в Україні Жана-Поля Везіана, французькі підприємці мають ряд чітких пропозицій до української сторони, зокрема, пропозиції стосуються залізничної інфраструктури, портів, автодоріг і шахт по видобутку урану.

Янукович планує відвідати Францію 16-17 квітня.

16 квітня він планує в Парижі провести зустріч із владою, 17 у Страсбурзі відвідати і виступити в Парламентській Асамблеї Ради Європи, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поїде в Париж домовлятися із французькими підприємцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути