четвер, 26 грудня 2013 16:19

Янукович насварив уряд Азарова за відсутність "покращення"

Янукович насварив уряд Азарова за відсутність "покращення"
Віктор Янукович незадоволений станом економіки. Фото: president.gov.ua

Темпи виконання програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки є незадовільними.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час засідання Ради регіонів, повідомляє його прес-служба.

"Серед уроків 2013 року не можу оминути увагою виконання програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, що була підготовлена і схвалена урядом згідно з моїм дорученням. Чому вона не стала основою для прискорення структурних змін? Чому не були забезпечені імпульси для формування передових сфер виробництва? На це запитання повинен відповісти уряд", - сказав Янукович.

За його словами, цифри, відображені в показниках економічного зростання і ВВП, важко назвати позитивом від впровадження цієї програми.

"Ви (уряд) особисто відповідальні за те, що непроста ситуація в реальному секторі ускладнила виконання бюджету і примусила нас брати додаткові кредитні кошти. Що це було? Прорахунки? Недопрацювання? Дайте мені відповідь на це питання", - зазначив Янукович.

На переконання президента, необхідно здійснити ретельний аналіз виконання програми, зробивши новий акцент на створенні умов для прискорення структурних реформ.

"Вважаю, що врешті-решт у 2014 році ми цю програму виконаємо. Її треба розпочати невідкладно. Готуйте це питання разом з розглядом бюджету на наступний рік вже в січні 2014 року", - підкреслив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Янукович насварив уряд Азарова за відсутність "покращення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі