вівторок, 14 січня 2020 21:10

Яку сезонну роботу пропонують в Україні: топ-5 вакансій

Яку сезонну роботу пропонують в Україні: топ-5 вакансій
На гірськолижні курорти потрібні покоївки, господарники, офіціанти. Фото: skitours.com.ua

Пропозиції зимової сезонної роботи є у всіх областях України. Найбільше вакансій на гірськолижних курортах Західної України (Поляниця, Буковель, Яремче, Славське, Драгобрат).

Найпопулярніші вакансії - покоївка, господарник, офіціант. Пропонують зарплату від 6 до 11 тис. грн. У більшості пропозицій до соцпакету входять безкоштовне проживання та харчування, передає The Point.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не вийти на роботу через невиплату зарплати: які будуть наслідки

Багато вакансій для пакувальників на касі, фахівців із сортування договорів в банку. Можна спробувати себе у якості помічника менеджера з персоналу тощо.

Також уже з'явилися пропозиції сезонної роботи на літо. Зокрема, запрошують покоївок на бази відпочинку біля моря. Обіцяють платити 11 тис. грн. Масажистам пропонують 15 тис. грн, адміністратору мотузкового парку - 6500.

Вакансія продавця торік стала найбільш популярною серед робітничих спеціальностей. Роботодавці розмістили понад 25 тис. оголошень про пошук продавців. Пропонують у середньому зарплату 8 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Яку сезонну роботу пропонують в Україні: топ-5 вакансій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі