субота, 18 серпня 2018 21:10

Які товари найчастіше продають зі знижкою

Найчастіше за знижками продають засоби жіночої гігієни та зубні щітки – 75% і 64% відповідно.

За меншою ціною пропонують купити підгузники, бритви, засоби для прання, шампуні і зубні пасти. Такі дані дослідження Nielsen Promo Pressure, пише rau.ua.

Автор: rau.ua
  Зі знижками часто можна купити каву, вафлі, чай, пиво і шоколад.
Зі знижками часто можна купити каву, вафлі, чай, пиво і шоколад.

Також зі знижками часто можна купити каву, вафлі, чай, пиво і шоколад.

У першому півріччі 2018 року покупки по акціям у середньому склали 27% продажів продовольчих категорій. В аналогічний період минулого року показник був на 2% менше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як купувати в інтернеті вигідно й безпечно?

Непродовольчі товари зі знижками у першому півріччі поточного року купували частіше – 54% продажів.

"Виробники і рітейлери реагують та розширюють асортимент товарів зі знижками. Однак деякі великі гравці ринку чинять упертий опір і не грають в знижки. Вони використовують розумну промо-стратегію. У результаті чого успішно просувають свій бренд або товар", - каже Олег Свиридов, керівник підрозділу спеціальної аналітики Nielsen в Україні.

У січні-червні 2018 року в інтернеті українці найчастіше шукали нерухомість, товари для спорту, брендовий одяг та взуття. Незмінним лідером з 2014-го за кількістю запитів залишився "велосипед". Його шукали понад 550 тис. разів. Також українці цікавилися купівлею диванів, квартир, одягу, взуття. До найпопулярніших запитів у інтернеті також увійшли "ноутбук" та "холодильник".

Зараз ви читаєте новину «Які товари найчастіше продають зі знижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі