неділя, 20 червня 2021 21:10

Як вдало пройти співбесіду та отримати роботу

Як вдало пройти співбесіду та отримати роботу
Підготуйте до рекрутера кілька запитань стосовно можливого графіку чи формату співпраці. Фото: pixabay.com

До співбесіди обов'язково потрібно готуватися. Варто переглянути сайт компанії, соцмережі. Поцікавтеся, які вакансії ще відкрито. Це допоможе зрозуміти, чим займається компанія, які цінності пропагує.

Потім подумайте над тим, які ваші професійні навички відповідають вимогам у вакансії. Підготуйте до рекрутера кілька запитань стосовно можливого графіку чи формату співпраці, а також портрету ідеального кандидата на цю посаду, пише Work.ua.

Не варто запізнюватися на співбесіду. Розраховуйте, що можуть бути затори, чи доведеться шукати офіс. Якщо зустріч відбудеться онлайн, то виберіть комфортне для вас місце у домі. Переконайтеся, що інтернет, гарнітура та камера справно працюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно написати резюме

На співбесіді намагайтеся не хвилюватися. Заздалегідь підготуйте склянку води.

Співбесіда — це завжди діалог. Спілкуйтеся з рекрутером, задавайте питання, за потреби робіть уточнення.

Працівників старше 65 років не наймає кожен сьомий роботодавець, тільки 18% мають у штаті робітників 40 плюс.

Близько половини роботодавців вважають старше покоління хорошими працівниками, кожен десятий називає їх кращими за молодих. Стільки ж роботодавців переконані, що співробітники 40 плюс менш ефективні.

Зараз ви читаєте новину «Як вдало пройти співбесіду та отримати роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі