субота, 21 березня 2020 21:10

Як продають і здають квартири в умовах карантину

На час карантину агенства нерухомості змінили формат роботи. Клієнтам пропонують оглянути варіанти квартир за допомогою відеоконференції у скайпі.

Віртуальний огляд квартири зручний. Він значно економить час покупців. Оцінити можна як стан будинку, під'їзду, так й заглянути в усі кімнати. Ріелтор може зняти вигляд з вікон чи інші деталі, які цікавлять. Якщо квартира сподобалася, можливий повторний огляд уже особисто клієнтом, пише domik.ua.

Автор: domik.ua
  Огляд квартири онлайн може бути затребуваним після закінчення карантину.
Огляд квартири онлайн може бути затребуваним після закінчення карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купити квартиру: де квадратний метр коштує найдешевше

Фахівці кажуть, що огляд квартири онлайн може бути затребуваним після закінчення карантину. Основна перевага в тому, що продавець під час огляду не може впливати, рішення приймає виключно покупець. Крім того, відеоогляд можна зберегти і переглянути пізніше, щоб прийняти остаточне рішення.

В Україні карантин запровадили з 12 березня до 3 квітня. На цей час закрили всі навчальні заклади, розважальні центри, ресторани та метро. Працюють продуктові магазини, аптеки, АЗС та банки. З 16 березня Україна на 2 тижні закрила кордон для іноземних громадян. Також уряд вирішив скасувати авіа-, залізничне та автобусне сполучення між містами та областями України. Руху власних авто не обмежують.

Зараз ви читаєте новину «Як продають і здають квартири в умовах карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі