вівторок, 23 липня 2019 21:10

Як часто треба змінювати роботу: поради експертів

Як часто треба змінювати роботу: поради експертів
Рекрутери не радять змінювати роботу частіше двох разів на рік. Фото: Depositphotos

Роботу найкраще змінювати приблизно раз у 2-3 роки.

Сьогодні працівники роблять це частіше. Однак рекрутери не поспішають називати їх ненадійними. Такі співробітники мають свої переваги, пише Work.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від обідів до масажу: чим роботодавці заманюють працівників

Вони стресостійкі, готові навчатися чомусь новому. Можуть легко змінити роботу, якщо не бачать кар'єрних перспектив. Щоправда рекрутери не радять змінювати роботу частіше двох разів на рік. При цьому освоювати нові професійні сфери.

Інша крайність - працювати в одній компанії 30 років. Ви ризикуєте втратити інтерес до роботи. Замість того, щоб стати експертом своєї справи та отримувати досвід у різних фірмах, можете перетворитися в експерта роботи тільки однієї компанії. Крім того, буде важко знайти нову роботу, якщо все-таки вирішите звільнитися.

Щоб отримати роботу, треба підготуватися до співбесіди і розставити правильні акценти у резюме. Не треба писати зайвого чи прикріплювати фото з пляжу. У резюме має бути інформація, яка характеризує вас, як фахівця у певній сфері.

Зараз ви читаєте новину «Як часто треба змінювати роботу: поради експертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі