середа, 12 листопада 2014 15:11

90 крупних компаній мають почати купувати газ у "Нафтогазу" негайно - уряд

90 крупних компаній мають почати купувати газ у "Нафтогазу" негайно - уряд
Фото: acf.ua

Кабінет міністрів України зобов'язав великі промислові, енергогенеруючі та теплогенеруючі підприємства негайно, а не з 1 грудня 2014 року, перейти на закупівлю газу виключно у НАК "Нафтогаз України".

Це закріплено постановою Кабміну №599 від 12 листопада 2014 року, текст якої оприлюднений на урядовому порталі, пише Інтерфакс-Україна.

"В абзаці першому пункту 1, абзацах першому і другому пункту 2 слова "з 1 грудня 2014" замінити словами "з дня набрання чинності цієї постанови", - йдеться в документі.

Постанова №596 від 7 листопада 2014 року затвердила список із 90 підприємств, які зобов'язали купувати газ тільки у "Нафтогазу", оприлюднена в газеті "Урядовий кур'єр" 11 листопада.

Як повідомлялося, постанова уряду зобов'язала великих споживачів газу в грудні-лютому купувати його лише у "Нафтогазу". Газорозподільні та газотранспортні підприємства в зазначений період зобов'язані здійснювати транспортування газу зазначеним підприємствам лише з ресурсів НАК.

Зараз ви читаєте новину «90 крупних компаній мають почати купувати газ у "Нафтогазу" негайно - уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі