середа, 07 березня 2007 08:34

7 мільйонів євро подарує Донецькій та Луганській областям Німеччина

На розвиток соціальної інфраструктури Донецької і Луганської області буде направлено 7 мільйонів євро гранту уряду Німеччини.

Таку угоду підписали міністр праці і політики України Михайло Папієв, виконавчий директор Українського фонду соціальних інвестицій (УФСі) Віктор Мірошніченко і директор Німецької установи для відновлення по співпраці з Україною Крістіан Кампен.

Грант буде спрямований на реабілітацію сільських шкіл, фельдшерсько-акушерських пунктів, клубів, доріг, водопроводів, сміттєвих звалищ та інших об"єктів соціальної і комунальної інфраструктури. Ці мікропроекти розраховані на три роки.

За домовленістю, кошти направлять в Шахтарський, Добропольський і Ясинуватський райони Донецької області, в Краснодон, Слав"яносербський та Троїцький райони Луганської області.

Сторони не виключають, що за успішного просування проекту можлива часткова переорієнтація коштів гранту на мікропроекти з інноваційних соціальних послуг для уразливих груп населення в цих областях, пише Интерфакс.



Зараз ви читаєте новину «7 мільйонів євро подарує Донецькій та Луганській областям Німеччина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі