субота, 03 вересня 2016 14:55
Сергій Дзех
Сергій Дзех
Журналіст, редактор

Багата людина

– Такої купи грошей ніколи не тримав у руках. Я тепер багата людина, – телефонує у неділю вранці друг Іван із Полтави.

Напередодні він поставив на футбольному тоталізаторі 1,4 тис. грн на перемогу полтавської "Ворскли" у виїзному поєдинку проти київського "Динамо". Гості перемогли 2:0. Іванові перерахували 17 тис. грн.

– Ще торік не думав, що робитиму ставки. Вважав це марнотратством. Але життя приперло, – каже. – На заводі півроку не дають зарплату. Раніше ми робили замки й надсилали в Росію. Тепер замовлення впали в нуль. А нема покупців – нема грошей. Нещасні 3 тисячі, які мав на місяць, і ті не виплачують. Сусід порадив робити ставки на футбол. Каже, спершу програватимеш, але коли конкретно вгадаєш – злетиш до небес. І справді – разів шість ставив по 50–100 гривень. І все марно. Але тиждень тому вгадав чотири результати англійської прем'єр-ліги і три матчі іспанського чемпіонату. 5 тисяч капнуло. Ну, я з радощів поставив 1400 на "Ворсклу". Потрапив у точку.

У понеділок в обід Іван передзвонює:

– Звільнився з роботи. 17 тисяч на півроку розтягну. Я ж невибагливий – 3 тисячі на місяць вистачить. Зате тепер висипатимуся і не бігтиму на зміну о сьомій ранку. Головне – не спустити гроші на інші ставки.

Зараз ви читаєте новину «Багата людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі