вівторок, 18 квітня 2017 11:30

Журналісти ДНР збунтувалися проти Захарченка

Журналісти ДНР збунтувалися проти Захарченка
Співробітники телеканалу "Оплот ТВ" до того часу не будуть виконувати розпорядження ватжка ДНР, допоки їм не виплатять заборгованість

Працівники телеканалу "Оплот ТВ" у невизнаній ДНР працівники збунтувалися проти Олександра Захарченка.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"У середовищі керівництва телеканалу "Оплот ТВ" відзначається зростання невдоволення відсутністю фінансування цього медіа-ресурсу з бюджету. Зокрема, з липня 2016 року "Оплот ТВ" перевели у державну власність ДНР, проте не перебуває на балансі цього формування і не отримує бюджетного фінансування. Епізодично фінансову підтримку надають "благодійники" з Росії, проте цих коштів недостатньо", - сказав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку шахтарі збираються на мітинг вимагати від ватажка "ДНР" зарплату - розвідка

Працівники й керівництво телеканала відкрито відмовилися виконувати розпорядження "міністерства інформації" невизнаної республіки й особисто Олександра Захарченка, доки їм не виплатять усю суму заборгованості.

Останніми місяцями бюджет невизнаної республіки майже не наповнюється. Кошти для соціальних виплат виділяла російська сторона. Самопроголошена республіка не може себе самостійно забезпечити.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти ДНР збунтувалися проти Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі